Second opinion

Second opinion-utredning med objektiv och detaljerad bedömning

Vi på Utredningskompaniet förstår att en noggrann och korrekt neuropsykiatrisk utredning är avgörande för att förstå och hantera utmaningar relaterade till neuropsykiatriska tillstånd. Ibland kan det dock vara klokt att söka en second opinion för att få en djupare förståelse och säkerställa att rätt diagnos och behandlingsplan är på plats, eller känner du att du har fått en felaktig diagnos?

Våra erfarna psykologer, psykiater och kuratorer är specialiserade på att genomföra omfattande och individanpassade neuropsykiatriska utredningar. Vi erbjuder en trygg och professionell miljö där vi tar oss tid att lyssna på dina bekymmer och frågor, och arbetar sedan noggrant för att analysera och utvärdera dina resultat.

Vårt mål med second opinion-utredningar är att ge dig en objektiv och detaljerad bedömning av ditt neuropsykiatriska tillstånd, vilket kan bidra till ökad klarhet och förståelse. Vi tar hänsyn till tidigare utredningar och tester, men strävar alltid efter att ge en frisk blick och nya insikter för att säkerställa att du får den bästa möjliga vården och stödet.

Oavsett om du är osäker på en tidigare diagnos eller helt enkelt vill bekräfta din nuvarande situation, är våra second opinion-utredningar här för att ge dig den säkerhet och trygghet du behöver. Kontakta oss idag för att boka en tid för din neuropsykiatriska second opinion-utredning.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig