Arbetsförmågebedömning

Professionell och noggrann arbetsförmågebedömning

Vi förstår att en korrekt bedömning av arbetsförmåga är avgörande för både individer och arbetsgivare. Vi är här för att erbjuda professionella och noggranna arbetsförmågebedömningar för att hjälpa dig eller din organisation att fatta informerade beslut kring arbetsrelaterade frågor.

Våra erfarna bedömare och konsulter specialiserar sig på att utvärdera arbetsförmågan hos individer i olika branscher och arbetsmiljöer. Genom en omfattande och objektiv utvärdering av fysiska och mentala förmågor, samt hänsyn till individuella förhållanden och behov, skapar vi en helhetsbild av en persons kapacitet att utföra arbetsuppgifter.

Vår arbetsförmågebedömning kan vara till nytta för både individer och arbetsgivare. För individer kan det ge klarhet kring deras förmåga att återgå till arbete efter en skada eller sjukdom, eller ge vägledning kring rehabiliteringsåtgärder och karriärförändringar. För arbetsgivare kan det bidra till att utforma lämpliga arbetsanpassningar och stödåtgärder för att optimera arbetsprestationen och trivseln på arbetsplatsen.

Oavsett om du behöver en bedömning av din egen arbetsförmåga eller om du är en arbetsgivare som vill säkerställa att dina anställda har rätt förutsättningar för att prestera på sin bästa nivå, är vår arbetsförmågebedömning här för att ge dig den information och vägledning du behöver. Kontakta oss idag för att boka en tid för en professionell och pålitlig arbetsförmågebedömning. Vi är här för att stödja dig på vägen mot en mer produktiv och hållbar arbetsmiljö.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig

Pussel med Utredningskompaniets logotyp